Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Хто виявився найсильнішим?

В Українському гуманітарному інституті відбулися змагання, які визначили найсильніших людей навчального закладу. Захід відбувся 9 жовтня, а взяли участь в ньому не тільки хлопці, а й дівчата.

На зеленому газоні перед адміністративним корпусом, незважаючи на холод, зібралися 5 команд. В кожній команді було по п’ять хлопців та по одній дівчині.

Перед початком гри з привітальним словом вийшли ректор УГІ Людмила Штанько, президент УАЦВО Андрій Шевчук Васильйович, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання Валерій Терещенко та гість Едуард Еременко – заслужений тренер України, президент Всесвітньої федерації хортингу.

Під час урочистого відкриття змагань звучав гімн, під час якого студенти кафедри фізичного виховання піднімали прапор України, а також прапор Олімпійських ігор.

Після офіційного відкриття під жваву музику розпочалися конкурси, серед яких: піднімання 24 кг гирі за 1 хвилину, перетягування машини на швидкість та на відстань, цар гори та інші. Був ще один цікавий конкурс, мета якого – встигнути прийти першим: уся команда піднімала стілець, на якому сиділа дівчина і бігли, огинаючи мітку та повертаючись на попереднє місце.

Після усіх конкурсів та підрахунків представили переможців Богатирських ігор, яким вручали в якості подарунків піцу:

3 місце – команда Пацани і тигри;

2 місце – Мощі;

1 місце – Комета.

Із задоволеними обличчями команди пішли святкувати перемоги зі смачними призами.

«Напередодні вихідних в УГІ за допомогою спільних сил кафедри ТМФВ, адміністрації УАЦВО та СР було проведено захід “Богатирські ігри”. Брали участь 5 мужніх та хоробрих команд. Вони відстоювали ім’я богатиря УГІ.

Хочеться зазначити головних гостей нашого дійства – це були учасники національного Олімпійського комітету. Член НОК України, Єременко Едуард Анатолійович та начальник центру студенського спорту, Гаєвий Вадим Юрійович.

Спільними зусиллями ми зробили чудовий захід. Студенти були задоволені. Глядачі захоплено спостерігали за дійством.

Члени Олімпійського комітету оцінили лінійку та відкриття заходу.  Комітет дав відмінну оцінку. Отже, можна без сумніву привітати організаторів», – висловився міністр спорту студентської ради Євгеній Семеняк.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *