Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Що робили журналісти біля вогнища?

Студенти-журналісти вже вкотре організували та провели зустріч для своїх колег-першокурсників. Ця подія відбулася 3 жовтня.

Теплий чай та багаття – що ще потрібно для посиденьок журналістів. Розважали свою аудиторію двоє кураторів: Світлана Рибак та Аліна Сахненко, які потішили присутніх веселими конкурсами та смішними історіями з дитинства.

Перший конкурс був інтригою для всіх: кожен по черзі витягав з капелюха папірець із завданням на кшталт: розповісти про улюблену страву, описати ідеального викладача або назвати найкумедніший вчинок. Так кожен виконував завдання, лунали щирі розмови на фоні приємної музики.

А для того, щоб атмосфера стала ще приємнішою, була організована смачна їжа. Всі смажили маршмелоу, пили чай та запікали картоплю просто у вогнищі.

В цей час була запропоновала ще одна гра. Кожен учасник розповів ведучому один факт зі свого життя, якого ніхто не знав, після чого усі учасники слухали всі факти та вгадували, про кого йде мова. Так під цікаві історії та сміх вогнище поступово згорало, надворі все холоднішало та з’являлися зорі.

«Ми дуже хотіли, щоб наші студенти могли познайомити ближче та подружитися один із одним. Я пригадую, як в минулому році таку зустріч зробили для моєї групи – це було дуже приємно. Тож в цьому році ми зібралися і створили таку ж для цьогорічних першокурсників», – розповіла Аліна Сахненко, куратор групи ЖР-2.

Нагадаємо, що така подія в Українському гуманітарному інституті проводиться вже втретє.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *