Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студенти УГІ відвідали наукову конференцію в Університеті «КРОК»

Студенти економічного факультету взяли участь у роботі Міжвузівської студентської конференції «Економіка України: шляхи виходу із кризи», що відбулася  11 грудня 2015 року в Університеті економіки та права «Крок». Форум проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Всеукраїнський молодіжний економічний форум – це масштабний соціальний проект, завдання якого – виявити та об’єднати молодих українців, що прагнуть впливати на майбутнє України й бути активними учасниками розбудови її економіки.

Учасниками заходу стали  студенти професійно-технічних навчальних закладів, коледжів і технікумів, а також вищих навчальних закладів з усіх регіонів нашої держави. Протягом трьох місяців вони вели пошук шляхів виходу України з економічної кризи, дистанційно розв’язували відповідні завдання та створювали проекти розвитку своїх міст і областей.

11 грудня відбувся фінал конкурсу, де було визначено і нагороджено переможців, які отримали головний приз:  дві премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 000 грн. До складу журі конкурсу проектів входили провідні експерти та науковці в галузі економіки, представники органів державної влади. Вони повідомили, що диференціація в оцінках була  незначною, тобто на підсумковий етап цього конкурсу вийшли команди достатньо високого і однакового рівня, більшість проектів були  цікавими та обґрунтованими.

Кращі команди з усіх куточків України презентували результати своєї кропіткої роботи. Організатори даного проекту висловили сподівання, що активні та освічені представники молоді, які зібралися у залі, в майбутньому стануть успішними підприємцями або ж будуть управляти економікою країни на державному рівні, і всі їхні дії будуть сприяти успішному розвитку економіки України, а через роки вони з гордістю будуть згадувати цей форум що  став  для них першим кроком до професійного становлення. Після закінчення захисту проектів учасники взяли участь у роботі чотирьох  секцій:

Цього разу студенти Українського гуманітарного інституту власних проектів не подавали.  Вони вперше взяли участь у форумі.  Їхній керівник – кандидат економічних наук, доцент Ольга Бурова – зазначила, що основною метою  поїздки на науково-практичну конференцію є бажання активно розвивати наукові й практичні дослідження в УГІ,  поширювати економічні знання серед зацікавлених студентів, а також вести пошук рішень з актуальних питань сучасної економічної науки. Важливим  є встановлення контактів між навчальними закладами, обмін науковими результатами та досвідом дослідницької роботи.

Участь у науковому заході і справді надихнула студентів, і вони мають бажання розпочати створення власних проектів, з тим, щоб наступного року кращі з них презентувати на науковому форумі.

Форум пройшов на досить високому рівні, і був доступним для широкого кола зацікавлених осіб. Відео про його роботу можна було переглядати в реальному часі на офіційному сайті університету «КРОК», адже велася пряма онлайн трансляція. Цей науковий захід продемонстрував багато цікавих науково-практичних досліджень і оприлюднив чимало корисної інформації.

Даніела Саксон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *