Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студентський хор завітав до Вінниці

12-13 квітня хор Українського адвентистського центру вищої освіти супроводив своїми піснями служіння та молодіжний конгрес «ЛідерShip», який проходив другий раз на базі центральної Вінницької громади.

Стоячи струнко та півколом дівчата і хлопці виконували такі псалми як: «Це мій Бог спас Даниїла», «Вільні ми», «Щоранку», «Осанна», «Прийди, прийди, Месія» «Ні там», «На світанку», «Богу хвала», «Сіахамба», «Стою я біля», які співали акапельно та під супровід роялю.

«Наш хор мав чудову можливість прославляти Бога і представляти наш навчальний заклад на молодіжному форумі у Вінниці. Мені дуже сподобалася ця поїздка, сподобалася програма форуму, а особливо те, що ми могли своїм співом прославити нашого Бога, а також через пісню поділитися Його любов’ю з молоддю Поділля», – розповіла хористка Ольга Рибак.

Окрім хору, який виконував псалми, на сцені також виступала група прославлення.

«Вдячні за те, що змогли відгукнутися на запрошення й спільне служіння – це дуже тішить, коли у нас є такі друзі! Дуже сподобалося саме виконання, все було на високому рівні. Усміхнені лиця студентів, учасників хору, були ще одною класною фішкою, адже цей настрій передавався усім нам», – поділився враженнями один з організаторів Костянтин Поперечний.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *