Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Кого обрали в нову студентську раду

У середу 10 квітня студенти проголосували за кандидатів в студраду.

Нагадуємо, що з 27 березня стартували виборчі перегони, у якій кандидати могли подати заяву в студентську раду. Подаватися можна було на такі посади: президент студради, голова УГІ, голова УАТІ, міністри культури, інформації, соціальних питань та спорту. Всього зареєстрованих кандидатів було 15.

Після дебатів, про хід яких можна прочитати тут, студенти брали бюлетені, де обирали своїх міністрів і президентів. Загальна явка склала 167 осіб.

Результати виборів такі:

Президент – Богдан Шумчук

Голова УГІ – Ольга Рибак

Голова УАТІ – Денис Козоріз

Міністр інформації – Сергій Випущенко

Міністр культури – Анжеліка Ювженко

Міністр соціальних питань – Емілія Мельничук

Міністр спорту – Уляна Пилипенко

«Я сподіваюся, що вони зможуть знайти спільну мову, будуть справжньою командою і що в них вийде зацікавлювати народ своїми заходами»,- поділилася Лідія Малєтіна.

“Чим є студентська рада для мене? Це команда людей, які представляють увесь Інститут. Тому для мене важливо, щоб були обрані компетентні та відповідальні люди. На дебатах я побачив різних кандидатів: хтось віднісся з усією серйозністю, а для когось це було лише шоу. Дехто був впевнений в своєму рішенні, в той час, як інші виразили поведінкою свої сумніви. Особисто я зробив свій вибір і сподіваюсь, що він позитивно вплине на долю студентської спільноти”, – розповів Андрій Гриненко.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *