Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

УАЦВО має талант!

У середу 24 квітня в актовому залі Українського гуманітарного інституту відбувся конкурс «УАЦВО має талант», який проходив у затишному колі глядачів. Ведучими вечора були Олена Скрипкар та Анжеліка Ювженко.

Розпочався конкурс з виступу Анастасії Долгової, яка співала ніжну пісню про Бога, після чого ведучі запитували учасників про їх натхнення і вміння.

Одинадцять студентів показували свої таланти, серед яких гра на саксофоні та фортепіано, спів пісень та декламування віршів, демонстрування знання прапорів та столиць держав, розповідання гуморесок.

Після усіх номерів суді обирали переможців. Всього було 3 місця та ще одне як приз глядацьких симпатій.

3 місце виборола Тетяна Вірьовка, студентка 4 курсу спеціальності «Філологія», яка виконала мелодію на фортепіано. Дівчина отримала навушники.

2 місце зайняв Артур Карієв, богослов 1 курсу, який виявив неабиякі знання прапорів та столиць різних країн світу. Хлопець отримав повер банк.

1 місце посів Олександр Безуглий, богослов 2 курсу, який розповідав гумореску. Студент отримав музичну колонку.

«Мені дуже сподобалось, було б класно проводити такі заходи частіше. Я не ставив перед собою ціль зайняти 1 місце. Але, звісно, я вдячний журі за таку оцінку», – поділився Олександр Безуглий, переможець конкурсу.

А приз глядацьких симпатій отримала Ангеліна Должкова, яка виконала авторську пісню. Завершив цей вечір Олександр Дар’єнко, розповівши невеличку проповідь про те, що кожен має таланти.

«Я вважаю, що варто продовжувати проводити подібні заходи і відкривати ті приховані таланти, які є в кожному з нас», – говорить Злата Лузіна, психолог 1 курс.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *