Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студенти довели, хто з них найрозумніший

За звання найрозумнішого позмагалися в Українському гуманітарному інституті 13 грудня. В цей день в актовій залі забралися десятеро найрозумніших студентів освітнього комплексу.

Гра проходила в 3 тури. Після першого залишилося 5 гравців, які і далі могли боротися за звання кращого. Після другого туру залишилася трійка лідерів. Врешті-решт, третє місце в цій запеклій боротьбі зайняв студент 3 курсу богословського факультету Андрій Мачіха. Був лідером у другому турі, але після третього зайняв почесне друге місце студент-богослов 2 курсу В’ячеслав Ільченко. І Богдан Шумчук, богослов 4 курсу, довів, що він найрозумніший і посів перше місце.

«Мені було складно, але такі нелегкі питання – це добре. Звісно, не хотілося осоромитися, але я був готовий і до програшу», – поділився враженнями переможець.

Організаторка батлу, голова УГІ Емілія Мельничук, розповіла, що для заходу підготувала майже 150 запитань з різних сфер і поділилася, що найважчим було зробити ці питання більш-менш однаковими за складністю.

«Інтелектуальні батли – не тільки весело, але і корисно. Після таких ігор виникає ще більше бажання всебічно розвиватися, вивчати не тільки фахові дисципліни, але і логічно мислити», – говорить Емілія.

Вона відзначила підготовку учасників, їх пристосованість до складнощів і пообіцяла, що наступний батл зробить ще кращим.

Така гра не вперше проводилася в Українському гуманітарному інституті. Минулого року була командна гра між кафедрами, у якій перемогли економісти.

Мар’яна Сидорочкіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *