Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Український гуманітарний інститут пропонує знижки для своїх абітурієнтів

Український гуманітарний інститут пропонує знижки для своїх абітурієнтів

Якщо ти хочеш навчатися в Українському гуманітарному інституті та маєш здібності до навчання, адміністрація інституту пропонує знижки.

Абітурієнти, які склали ЗНО з трьох предметів і мають середній бал 175+ перший семестр можуть навчатися БЕЗКОШТОВНО. Студент може навчатися безоплатно весь період за умови дотримання середнього балу не менше за 90.

Якщо абітурієнт закінчив навчання із відзнакою та має золоту медаль, у нього є право отримати знижку 80 відсотків на перший семестр. Він також може зберегти свою знижку за умови відмінного навчання та дотримання середнього балу не менше за 90.

Особи, які з трьох предметів мають середній бал 160-174, також можуть отримати знижку в Українському гуманітарному інституті. Абітурієнт може отримати знижку 50 відсотків на перший семестр та зберегти її за умови додержання середнього балу не менше 82 балів.

Абітурієнтам, які отримали 175+ балів із одного, але профільного предмету, також пропонується знижка 30 відсотків на один навчальний рік.

Абітурієнти, які закінчили християнські школи, також можуть навчатися зі знижкою 50 відсотків. Вони можуть продовжити навчання, маючи цю знижку, за умовою отримання середнього балу не менше за 82 бали.

Призери міжнародних та українських олімпіад, які посіли 1-3 місце, отримують знижку 20 відсотків на перший рік навчання.

Студенти, які одночасно навчаються на двох і більше спеціальностей із різних галузей знань, можуть отримати знижку 50 відсотків. А студенти, які навчаються на двох спеціальностях однієї галузі – 70 відсотків.

Для отримання детальнішої інформації зверніться за телефоном +38 (097) 818 13 37.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *