Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Як дівчата хлопців вітали

Усім відомо, що 14 жовтня вся країна святкує день захисника України, але саме 23 жовтня, хоч і трошки з запізненням, дівчата привітали наших мужніх хлопців з їхнім днем.

Святкування проходило в два етапи. Перший відбувся під час РГС: для хлопців була підготовлена гра, переможці якої отримали смачні призи, приготовлені власноруч нашими господинями.

Після розваг усі дівчата УГІ вийшли на сцену та заспівали пісню, слова якої передавали усю любов та теплоту до наших хлопців.

По закінченні ранкової години спілкування усі, а особливо хлопці, отримали запрошення на вечірнє свято, яке було організовано спеціально для справжніх чоловіків.

О 19:30 зал почав наповнюватися брутальними та водночас такими милими юнаками. Розпочалася друга частина привітання.

За день до свята серед дівчат проводилось опитування, які саме якості вони цінують в хлопцях. Серед відповідей було виділено три якості: терплячий, з гумором, романтик та сильний. На цьому і базувалися конкурси на святі. Дівчата перевіряли хлопців, а точніше випробовували їхнє терпіння, говорили про романтику, інспектували гумор хлопців та, звісно ж, досліджували наскільки вони сильні.

Також на вечір був запрошений спікер Павло Ваценко. Він був представлений як порядний сім’янин, успішний чоловік та батько двох дітей. Павло ділився своїм життєвим досвідом давав поради хлопцям, а на завершення свого виступу сказав: «Хлопці, приймайте душ кожен день і не будьте дурними, тоді все буде круто!»

Була розіграна сценка, в якій дівчата грали хлопців. Після її перегляду у всіх боліли животи від сміху.

 

Лунали пісні, як з гумором, так і надихаючі. А на завершення вечора хлопці отримали подарунки у вигляді букетиків, які складалися з завжди потрібних носків та солоденького.

Але голодними вони зал не покинули! На них весь вечір чекали смаколики у вигляді фуршету.

Задоволеними залишилися і хлопці, і дівчата, адже робити приємне та отримувати його майже однаково круто!

Яна Кулібаба

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *