Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

“Сподіваюся, УГІ отримає статус університету” – Людмила Штанько

Нашумівша подія – святкування 20-річчя Українського гуманітарного й Українського адвентистського теологічного інститутів. Свою думку на рахунок цього заходу висловила ректорка УГІ – Людмила Штанько:

“Я захоплена. Взагалі, свята підносять настрій і надихають на нові звершення. Для мене було несподіваним кількість гостей – повна зала. Будо приємно, коли я бачила, що люди приходять і шукають вільні місця. Відчувається, що вони нас цінуюють, хочуть розділити з нами радість. І ще мені надзвичайно сподобалась молитва над усіма завідуючими кафедр, коли вони всі вийшли зі своїми регаліями. Ми залучаємо різних людей, і потім вони інтегруються в наше особливе середовище. Думаю, молитва для них є дуже цінним дійством. Особисто мені було дуже приємно, що вони не побоялись і вийшли у прямому ефірі.

Роздинкою святкування було долучення школи. Коли співали дітки, було дуже зворушливо. Від першого випуску в Українському гуманітарному інституті багато чого змінилось (до речі, це є мій найбільш яскравий спогад за увесь час праці в інституті), і я надіюсь, що в майбутньому заклад отримає статус університету й відкриється ще більше нових спеціальностей.”

Прочитати про саме святкування можна тут.

Аріна Швець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *