Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Як відзначали свято Нового року

Кожного грудня в Українському гуманітарному інституті відбувається Карнавал – свято, приурочене до Нового року. Карнавал завжди проходить в першій половині грудня, адже студентам потрібно ще складати сесію. Цьогоріч свято відбулося 12 грудня, а його темою став Королівський вечір, а значить, гості повинні були вдягнутися відповідно. Так, дівчата одягали вечірні сукні, а хлопці – костюми.

З різних куточків залу було чути схвальні відгуки від присутніх щодо програми, інтер’єру та меню. Свято влаштувала Студентська рада без допомоги професіоналів, і незважаючи на це, все було влаштовано на високому рівні. А три фотозони прикрасили багато стрічок в Інстаграмі.

На початку, гостей запрошували по списку, як на справжніх балах. А за столиками кожного гостя чекало його персональне меню. Кожна дівчина була схожа на принцесу з казки, а хлопці в той вечір були галантними джентльменами.

На фоні звучали соло, дуети та тріо. В програмі були також веселі конкурси, які розсмішили присутніх. Та все ж, програма була не нав’язливою, тож гості мали змогу вести свої розмови.

Оксана Григус, студентка третього курсу спеціальності «економічна кібернетика» каже: «Саме цей вечір 2019 року став найкращим для мене за всі три роки мого перебування тут».

Організатор королівського вечора – це міністр культури студради – Анжеліка Ювженко, розповіла про підготовку до вечора: «Цей проєкт вважається наймасштабнішим за всю каденцію міністерства. Про новорічний вечір я почала думати ще того року, коли мене обрали в Студраду. Я пам’ятаю, що я була на роботі в Польщі, їхала в автобусі, і подзвонила нашому теперішньому президенту, Богдану. Я спитала, чи можу я вже розподілити, хто чим буде займатися. В мене вже одразу були думки, хто буде виконувати які функції; наприклад, за реєстрацію відповідав Денис Козоріз, богослов четвертого курсу. Всі знають, що це людина педантична, у нього скрізь порядок.»

Також Анжеліка розповіла про складнощі, які могли б виникнути: «Всі казали нам, що страви можуть не сподобатися студентам, та все ж, присутні залишилися задоволеними. Дівчата, які займалися декором, повністю відтворили те, що я бажала. Взагалі, я вважаю, що всі потрудилися на славу. Бо якщо щось буде не так, наші студенти це помітять, вони ж в нас вибагливі, і це змушує тримати рівень. Зрозуміло що були свої нюанси, але в загалом я задоволена».

Марія Прокопчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *