Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студенти збирають і здають макулатуру

Студенти збирають і здають макулатуру

На території студентського містечка вже близько 2 років діє клуб «Еко team». Його учасники збирають макулатуру, ходять в їдальню зі своїм посудом, аби зменшити кількість пластикових відходів, вчаться сортувати сміття і своїм прикладом надихають студентів жити екологічно. До складу клубу входять не тільки студенти, а й працівники Українського гуманітарного інституту.

І якщо деякі заходи втрачають свою популярність, то проєкт збору макулатури є найуспішнішим і стабільно функціонує досі.

Кураторка проєкту Катерина Козлова, студентка 4 курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» розповіла, що разом з подругами зацікавилася збором макулатури у вересні 2019 року.

«Першочерговою метою було допомога інституту з зайвою макулатурою, і, як приємний бонус, заробіток грошей для УГІ», – поділилася дівчина.

Процес відбувається так: волонтери розмістили коробки для макулатури в гуртожитках і адміністративному корпусі. Після їх заповнення вміст сортують і вивозять на переробку. На сьогодні в гуртожитках таких коробок немає, адже студенти не сумлінно викидають папір і часто плутають ці коробки зі смітниками.

Та все ж, добровольці і захисники природи продовжують свою справу.

Ольга Лащук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *