Приймальна комісія +38 (073) 432 54 33 vstup@ugi.edu.ua
Cекретар ректора +38 (097) 818 13 37 office@ugi.edu.ua

Search
Студенти УГІ вивчали сучасні погляди на лікування залежностей
Новини

Програма «Сучасні погляди на моделі лікування адикцій», в якій взяли участь чверть сотні осіб відбулася в УГІ.

Протягом чотирьох днів із 14 по 17 жовтня учасники поглиблювали знання про сучасні підходи до лікування залежностей. Лекції, практичні заняття та дискусії дозволили розібратися в складних питаннях адиктології (науки про залежності) та отримати корисні інструменти для майбутньої професійної діяльності.

Кандидат психологічних наук, директор Благодійної організації “Вихід Є!” Руслан Ільченко поділився власним багаторічним досвідом роботи із залежними особами. Учасники програми відмітили його професіоналізм та здатність донести складну інформацію доступною мовою.

Олександр Ковров, студент четвертого курсу спеціальності “Богослівʼя” ділиться: “Курс дуже потужний! Я зрозумів, що цінність цієї інформації насправді ще не усвідомлюю до кінця, оскільки її багато і вона дуже вузькоспеціалізована. Але саме це і показує, що лектор дійсно професіонал. Мені однозначно подобається. Хоча дещо сприймається доволі важко. І це саме через радикальну новизну інформації. Я зовсім інакше подивився на ті моменти щодо яких мав тільки загальні, шаблонні уявлення”.

Ігор Дзвиняцький, також студент-богослов додає: “Семінар, який представив спікер дуже необхідний, адже торкається актуальної теми сьогодення і не втратить своєї значущості в найближчому майбутньому! Видно, що пан Руслан дуже добре розуміє свою тему та дуже якісно та зрозуміло вміє її донести до аудиторії! Час на його парах втрачає вимір. Особливо подобається той факт, що Руслан Ільченко сам пережив подібний досвід, та наразі є практикуючим лікарем з питань залежності вже двадцять років. Тому для мене семінар – це актуальні та практичні дослідження на дуже важливу тему!”.

Анна Рибачук, студентка спеціальності “Психологія”, стверджує: “Дуже вдячна Руслану Ільченку та УГІ за можливість прослухати ці цікаві лекції. Було дуже корисно, місцями складно, але загалом цікаво. Завдяки цій інформації я змінила своє ставлення до людей із залежностями. Таким людям дійсно потрібна колосальна підтримка та допомога. Мені, як майбутньому психологу, ця інформація допоможе краще розуміти та надавати допомогу”.

Наприкінці програми організатори висловили вдячність усім, хто долучився до проведення заходу, та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Альона Білик

Фото – Дана Пархонюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *