Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Топ-10 фільмів, які занурять в новорічну атмосферу

Топ-10 фільмів, які занурять в новорічну атмосферу

Ось і все, сесія позаду, можна видихати. Попереду тільки найприємніше – новорічні свята, затишок, приємні вечори з рідними, подарунки, гарний настрій. Але які свята без перегляду фільмів, тому представляємо вам  підбірку чудових новорічних фільмів, які занурять вас в святкову новорічну атмосферу.

«Чарлі і шоколадна фабрика»

Захоплююча історія, яка змушує кожного повірити в диво. Хлопчик Чарлі Бакет мешкає зі своєю родиною в дерев’яній хатинці на краю великого міста. Його родина складається з шістьох людей: тато і мама Чарлі – пан і пані Бакети; батько й мати пана Бакета – дідусь Джо та бабуся Джозефіна; батько й мати пані Бакет – дідусь Джордж і бабуся Джорджина. Хатинка Бакетів мала лише дві кімнати і одне ліжко. Тому жилося їм не дуже зручно. Що ж сталось з Чарлі одного зимового дня?

«Сам удома»

Кіно – легенда, кіно, на якому виросло ціле покоління. Це комедія про маленького хлопчика, який у Різдвяну ніч залишається вдома наодинці. Попередньо він забажав залишитись без батьків і родичів хоча б на декілька днів, і тут його бажання несподівано збувається. Але що чекає Кевіна без батьків у власному будинку?

«Кучерявка Сью»

Білл Денсер, якого дев’ятирічна дівчинка Кучерява Сью вважає своїм татом, ставиться до крихітки так, як це міг би робити найкращий батько. Він не був заможним та й взагалі не мав нічого за плечима, але Білл намагається забезпечити всім необхідним маленьку Сью і йде заради цього на маленькі афери.

«Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений»

Сімейна комедія про ревнощі злих сусідів. Сім’я Стіва напередодні Різдва переїжджає в тихе містечко, аби зажити сполкійним життям, але плани псує Бадді Холл, який також переїжджає туди зі своєю сім’єю. Сусіди знайомляться і спочатку ладнають один з одним, але після того як Бадді побачив, що його будинок був менше будинку Стіва, почалась боротьба. Якось Бадді вирішив прикрасити свій будинок гірляндами, щоб помешкання стало помітнішим та красивішим, але Стіву це не подобається, оскільки Бадді дуже заважає і краде електроенергію для освітлення будинку. Поступово це переростає в боротьбу між сім’ями, причому в цьому беруть участь тільки татусі.

«Диво на 34-й вулиці»

Всі вірять в чудо та казку, а шестирічна Сюзан, у якої немає тата, не вірить, що Санта Клаус – справжній чарівник. Мама давним-давно відкрила дівчинці його «секрет».

І хоча Сюзан, як і всі діти, складає свій Різдвяний список для Санти, вона все одно не розраховує отримати найбажаніші подарунки у своєму житті: новий будинок, тата і маленького братика. Але диво відбувається після зустрічі з Санта Клаусом у великому нью-йоркському універмазі «Коул». Сюзан розуміє, що Санта справжнісінький і її заповітні мрії обов’язково збудуться …

«Реальна любов»

Сюжет складається з дев’яти історій, які розвиваються паралельно. Кульмінація всіх сюжетів припадає на Святвечір, коли дія фільму химерним чином переплітає між собою всіх персонажів. Основний сенс і основна фраза фільму: «Насправді любов є всюди».

«Пережити Різдво»

Холостяк Дрю Летам сам залишається на Різдво. У нього немає родичів, а друзі не готові прийняти його у гості. Тоді Дрю вирішує з’їздити до будинку, де пройшло його дитинство. Та тут тепер живе зовсім інша сім’я, яка його теж проганяє. Та хлопець не здається, він пропонує чверть мільйона доларів за право зустріти Різдво разом з ними. Все ніби нічого та ситуація потрохи починає виходити з-під контролю…

«Нескінченне Різдво»

Молодий композитор, автор різдвяних пісень, змушений святкувати Різдво в компанії колишньої дружини, її батьків і сина-підлітка. І тут виявляється, що він проживає святковий день знову і знову. Герою доведеться серйозно поламати голову, щоб поставити своє життя на нормальний лад.

«12 різдвяних побачень»

Кейт Стентон напередодні Різдва розійшлась з коханим Джеком. У розпачі Кейт погоджується на побачення наосліп з незнайомим Майлзом, але в останню хвилину передумує, втративши шанс на нові відносини з милим хлопцем. Однак Кейт отримує від долі другий шанс і на цей раз побачення з симпатичним Майлзом відбудеться цілих дванадцять разів.

«Це дивовижне життя»

Фільм знятий за книгою “Найбільший подарунок» Філіпа Ван Дорена Стерна. Головний герой фільму – Джордж Бейлі, живе у маленькому містечку, настільки засмучений незліченними проблемами та несподіваним боргом, що думає про самогубство в переддень Різдва. Джордж завжди мріяв покинути рідне місто, побачити світ, але злиденні обставини та його власне добре серце не дали йому покинути Бедфорд Фолз.

Сподіваємося, що ця підбірка вам сподобається. Приємного перегляду та щасливого Нового року!

Альона Степаненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *