Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

На території УГІ пройшли курси підвищення кваліфікації для вчителів

Оскільки на території Українського гуманітарного інституту знаходиться також приватний ліцей «Академія мудрості», в кампусі відбулися курси підвищення кваліфікації для вчителів природничо-математичного напрямку, а також фізичного виховання і трудового навчання. Навчання проводилося для викладачів середніх адевентистських шкіл. Курси проходили з 8 по 15 січня і були направлені на підготовку вчителів до викладання уроків в контексті християнського виховання.

На навчання приїхало 30 вчителів з 13 середніх шкіл Києва, Вінниці, Львова, Дніпра, Харкова, Бучі та інших міст України.

“Оскільки курси проходили під час зимових канікул, це було свого роду перезавантаженням для наших учителів, де вони могли побувати в ролі учнів і відкрити для себе нові знання, які потім зможуть використовувати на своїх уроках. Ми завжди зацікавлені в тому, щоб допомагати нашим вчителям підвищувати свою кваліфікацію, тому що освіта розвивається і ми маємо рахуватися з тенденціями сучасного світу. Дуже важливим є виховання учнів у християнському дусі, навчаючи їх духовним і моральним цінностям”, – розповів помічник керівника відділу освіти Української Уніонної Конференції Сергій Кожух.

Такі курси підвищення кваліфікації проходять в декілька етапів, весною та восени відбудуться ще 2 сесії, після чого вчителі отримають відповідні сертифікати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *