Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Всеукраїнський благодійний турнір з волейболу відбувся на території УГІ

18 листопада 8 команд зібралися у багатофункціональному комплексі на благодійний турнір з волейболу. Дехто з команд був на цьому турнірі вперше, дехто уже змагався тут.

Благодійний турнір мав на меті зібрати кошти для 8-річного Саші Смітюха, в якого не виробляється гормон росту і який щомісяця потребує 20 000 грн на лікування.

«Зараз мені тяжко вболівати, тому що і тут і там наші», – сказав Валерій Терещенко, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання. Команди, які уже неодноразово грали тут, вже стали рідними. Але нових гравців, які були вперше, зустріли із теплотою.

Кожна команда готувалася, всі хотіли здобути перемогу. Часто було чути підбадьорюючі крики вболівальників. З кожним новим голом, команди хлопали собі і вигукували клич. Гравці змагалися до останнього, падали, підіймалися і знову забивали голи.

«Ми тут вперше, але мій чоловік грає з дитинства. Він дуже довго тренувався і для нього цей турнір є дуже важливим. Звичайно, ми надіємося на перемогу», – розповідає дружина одного із гравців команди «Офіс ВПП ДФС».

Хоч боротьба за кубок була запеклою, але всі розійшлися у хорошому, дружньому настрої.

Загалом, під час благодійного турніру зібрали 10 000 грн. “Це перший волейбольний турнів такогол формату. Я думаю, все пройшло чудово, команди залишилися задоволеними, була дружелюбна атмосфера і високий рівень гри. Плануємо проводити такі турніри на постійній основі і допомагати тим, хто цього потребує”, – розказав Костянтин Маніліч, один із організаторів.

Мар’яна Сидорочкіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *