Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Міжнародна акредитаційна комісія затвердила навчальні програми УГІ

Цьогоріч Український гуманітарний інститут відкрив декілька нових освітніх програм: «Дизайн», «Психологія» та «Початкова освіта». Адміністрація навчального закладу не планує на цьому зупинятися. УГІ подав заявку на акредитацію бакалаврських програм «Дизайн», «Психологія» та магістерської програми «Журналістика і масова комунікація».

До інституту завітали представники відділу освіти Генеральної конференції: помічник директора відділу освіти ГК Mike Lekic, Директор відділу освіти Євро-Азійського дивізіону Ivan Riapolov, помічник скарбника Євро-Азійського дивізіону Boris D’Agostino, редакторка журналу адвентистської освіти ГК Faith-Ann McGarrell, професорка психології Південного адвентистського університету Liane de Souza, програмний директор напряму Дизайн університету Ендрюса Garth Woodruff.

УГІ оцінив свої сили і подав заявку на акредитацію освітніх програм. Експерти пересвідчилися, що підготовка інституту відповідає вимогам. Вони  проаналізували навчальний план кожної з програм, оцінили наявність наукової літератури у бібліотеці, обстежили необхідні майстерні та лабораторії.

Необхідні компоненти для затвердження програми – це навчальний план, що відповідає міжнародним стандартам; певні компетентності, які виховують дисципліни з плану; укомплектованість кафедр викладачами різних наукових ступенів, а також запрошення закордонних викладачів; можливість фінансового забезпечення процесу навчання. За два роки після відкриття освітніх програм, Міжнародна акредитаційна комісія знов відвідає навчальний заклад із перевіркою виконання наданих рекомендацій та пропозицій.

Акредитація бакалаврських програм «Дизайн», «Психологія» та магістерської програми «Журналістика і масова комунікація» мають важливе значення для Українського гуманітарного інституту. По-перше, це збільшення кількості студентів, що покращить фінансовий стан інституту. По-друге, за наявності декількох магістерських програм, УГІ може подавати заявку на присвоєння статусу університету. У найближчих планах адміністрації є відкриття магістерської програми економічного напряму.

Єлизавета Кузнецова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *