Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студенти випробували свої сили у грі «Fortboyard»

У четвер 9 травня на території Українського гуманітарного інституту студентська рада провела всесвітньо відому гру «Fortboyard» у своїй інтерпретації.

На всій території студентського містечка були розташовані різноманітні станції, які згодом проходили команди. Умови перемоги були такі: «Команди повинні пройти гру найшвидше та прийти на фініш з усіма членами команди», – пояснив президент студради Богдан Шумчук.

Початком гри у всіх команд були різні станції під різними номерами; так задумали організатори для того щоб команди не зустрілися на одній станції одночасно і не гаяли час. Всього у грі «Fortboyard» взяли участь п’ять команд по шість гравців кожна.

На кожній станції гравці виконували усілякі завдання: розгадували загадки, хлопці віджималися, а дівчата присідали, шукали маленькі ключі, перед тим розв’язавши задачі і т.д. Не мало було ігор, пов’язаних з водою: гравець із заплющеними очима мав знайти у пляшці з водою ключ, яким потрібно було відімкнути в’язня. Були і страшні завдання, на кшталт пошуку чогось в ємності з равликами чи жабами.

Були станції, на яких команда вирішувала, кого саме вона обере для проходження завдання, а також кого вона віддасть в полон; якщо завдання залишалося невиконаним, на станції залишався полонений. Команда могла забрати свого гравця тільки після того як виконає завдання на іншій станції і прийде знову, щоб виконати його ще раз, але вже за більший термін. Всього ж станцій було 13.

Команди прийшли на фініш з різним часом, хтось все пройшов за 40 хвилин, а хтось за годину. Всі гравці були схожі за зовнішнім виглядом: змучені, мокрі, брудні та втомлені.

“Логіка, мислення, адреналін, огида (а що ще можуть викликати жаби і бридкі слимаки?!), напруження, уява, сміх—все це і багато інших емоцій викликала участь в захоплюючому квесті «Форт Буаяр». Найскладнішим і водночас найбільш важливим та вирішальним для перемоги було вміння грати в команді. Кожен із команди вчився прислухатися, підтримувати і відчувати один одного. Для мене—це ще раз стало наочним прикладом того, наскільки важливо вміти грати і організовано діяти в команді, причому не тільки в розважальній грі, але й у нашому повсякденному житті.,” – поділився своїми враженнями від гри Петро Остапчук.

Тож результати переможців такі:

1 місце – Фізруки

2 місце – Росомахи

3 місце – Шнуренки

Така гра проходила вперше на території студентського містечка.

«Усе це робилося для студентів, щоб їм було цікаво. Цей квест робився старою і новою студрадою. Взагалі, коли бігаєш у формі квеста, виконуєш різні завдання, класно проводиш час – це допомагає заспокоїтись, відпочити від сесії», – розповідає Олена Скрипкар, організатор та міністр студради.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *