Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студенти побували в Mars Ukraine

19 жовтня студенти УГІ економічних спеціальностей 1, 3 курсів в рамках Case Study відвідали головний офіс компанії Mars Ukraine. Екскурсія відбулася при вивченні дисциплін “Мікроекономіка”, “Економіка та фінанси підприємств”.

Студенти змогли задати свої запитання менеджерам компанії, отримати безліч нової інформації, побачити прецентації представників кейсу і, звісно ж, насолодитися смаколиками.

“Мені дуже сподобалося: і місце, де розташований офіс, і доброзичливі працівники, і обстановка. Нам все розповіли про компанію, розказали, за якими принципами вона діє. Так здивувало, що Mars – це сімейний бізнес, який передається з покоління у покоління. А ще, нам роздавали шоколадки та жувальні гумки – це не могло не порадувати”, – поділився своїми враженнями студент 1 курсу спеціальності Економічна кібернетика Дарій Верещак. Хлопець додав, що поїздка змотивувала його навчатися краще, щоб у майбутньому потрапити в таку ж престижну компанію.

Ректор та викладач економічних дисциплін Людмила Штанько додала, що вивчати економіку на прикладі реального бізнесу дуже корисно. “Те, що я розповідаю студентам на парах, підтвердили і реальні менеджери відомого підприємства. А теорія з їхніх вуст звучить набагато переконливіше. Сподіваюся, для студентів це стало поштовхом і натхненням до вивчення глибин своєї майбутньої професії”, – сказала вона.

Ректор також повідомила, що планує впроваджувати Case Study під час вивчення багатьох економічних дисциплін, щоб підготовка студентів була максимльно наближена до реалій українського бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *