Cекретар ректора +38 (097) 818 13 37 office@ugi.edu.ua
Приймальна комісія +38 (073) 432 54 33 vstup@ugi.edu.ua

Новини

  Читання є важливою частиною життя людини. Це спосіб отримання інформації та передання емоцій, без якого, було б дійсно важко. Читання здатне розвивати нас та розширяти людську свідомість. І хоча, в нас є багато альтернатив, ми все одно повертаємося до книг, коли мова йде про навчання. Варто подивитись, які друковані тексти можуть стати в пригоді, якщо ти все ще ходиш на пари.

  Коли ти студент, тобі доволі часто потрібно стикатися з незрозумілими термінами, фактами та (страшно) важкими словами, які не знаєш як використовувати. Спокійно! На допомогу прийде книга “Швидкочитання. Як запам’ятати більше, читаючи в 8 разів швидше” автора Кампа Пітера. Вміння швидко зчитувати та аналізувати інформацію — корисна навичка, яка стане в нагоді в будь-якій ситуації. Спеціаліст зі швидкочитання Пітер Камп всього за кілька тижнів навчить тебе швидше читати, краще розуміти текст, запам’ятовувати і відтворювати більше інформації. Вона відрізняється від інших посібників тим, що дозволяє вам відразу використовувати свій матеріал – свої улюблені книги, професійні посібники, статті та будь-які інші тексти – поєднуючи читання з навчанням; контролювати швидкість читання; самостійно вибирати, скільки разів на день практикуватися і скільки хвилин в день на це витрачати.

  Як часто в тебе з’являється бажання досягти вершин у сфері, яку любиш. Часто? Тоді варто зазирнути на сторінки книги Номер 1: Як стати найкращим у тому, що ти робиш” Ігоря Манна. Вища освіта – це перший крок стати кращим у тому, чим ви захоплюєтеся. Книга допоможе визначитись з цілями, скласти план та рухатися назустріч мрії. Це видання пропонує чек-лист, який легко модифікувати під кожного. Прочитавши книгу, ти не станеш відразу номером один, адже тут немає явних інструкцій з набуття успіху, будь-яких секретних формул – ніякого чаклунства взагалі. Але того, що знадобиться для власної реалізації, тут достатньо.

  Практичний посібник «Пам’ять не зраджує» створений, щоб допомогти молодим читачам покращити уважність і концентрацію. Анхельс Наварро добре знає, що покращення пам’яті не тільки можливе, але ще й напрочуд цікаве в досягненні. Переконатися в цьому нескладно, достатньо спробувати виконати пару цікавих вправ з цієї незвичайної книги.

  “НЕ ТУПИ. Тільки той, хто щоденно працює над собою, живе життям мрії”

Ця книга – твій особистий тренер. Щодня вона буде підіймати бойовий дух і заряджатиме на успіх. Її автор, знаменита Джен Сінсеро, закликає не зменшувати обертів на шляху до успіху та щодня накачувати “м’язи крутості” у Духовному тренажерному залі. “Успіх – це спосіб існування, постійної адаптації та зростання. Чим більше ви робите для свого успіху, тим легше стає шлях”, – лунає бойовий клич Сінсеро. “НЕ ТУПИ” – це книга-тренінг із вправами та техніками для щоденної роботи над собою. З його допомогою ти піднімеш рівень енергії і збережете усвідомленість і мотивацію навіть у найважчі часи.

Тож, не забувай час від часу проглядати сторінки книги (можна й на планшеті – це справді може бути корисним!

Карина Тімкова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *