Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Театр «Росток» презентував 2 вистави

У актовій залі 28 листопада зібралися студенти, викладачі та адміністрація, щоб насолодитися виступом студентського театру «Росток». Крім жителів студентського містечка на виставу завітали гості із «Школи самостійності» – програми від благодійної організації “Відгук” для дітей з особливими потребами.

Студенти-актори показали дві вистави: “Вартимей” і “Танечка”. Одну підготували виключно першокурсники, а іншу уже більш досвідчені студенти. Хвилювання було присутнє як в одних, так і в інших.

«Ми готувалися декілька місяців і дуже переймалися. Перед виходом у мене було таке трепетне відчуття і я дуже переживала, але коли вже виходиш на сцену, починаєш говорити, то це все зникає і ти просто отримуєш задоволення від того, що ти зараз виступаєш», – ділиться своїми емоціями Діана Вінтоняк.

Керівник студентського театру Лариса Євдокімової розказала, що задоволена виступом, адже зі своєю задачею впоралися і «первачки» і ті, що вже давно в театрі.

Глядачі не шкодували оплесків, а гості із «Школи Самостійності» були вражені акторською грою, а особливо на них справили враження костюми.

«Гарно зіграв Марк, що був Вартимеєм, а з другої постановки мені дуже сподобалась дівчина, яка грала Тетяну. Усі актори були на високому рівні і дійсно показали клас. Чого мені не вистачило – це міміка. Ось інтонація голосу була хороша, а емоцій обличчя мені не вистачало. Думаю, що у дебютантів є потенціал, але їм потрібна практика, тому бажаю їм успіху!» – розповідає про виставу третьокурсник Саша Самсонов.

Виступ студентського театру завершився поклоном акторів та гучними оплесками глядачів. Нагадаємо, що “Росток” радує своїми виставами уже 18 років.

Мар’яна Сидорочкіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *