Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Доктор медичних наук розповів студентам про COVID-19

Зустріч з професором Олексієм Опаріним відбулась 2 листопада на першій парі в Українському гуманітарному інституті. На заході були присутні президент Українського адвентистського центру вищої освіти (УАЦВО), викладачі різних кафедр та студенти других-четвертих курсів, що навчаються на спеціальностях «Журналістика» та «Психологія». Лекція велась у прямій трансляції, тому за бажанням кожен студент, який зміг прокинутись, мав можливість послухати її.

Тема, яку обговорював Олексій Анатолійович стосувалась коронавірусу. Лекція складалась із кількох блоків: загальна інформація щодо COVID-19, хвороба з точки зору медицини, зв’язок пандемії та Біблії, вплив інфекції на церкву. Опісля всі присутні могли запитати виступаючого про те, що їх турбує в контексті теми.

Питання коронавірусу не зникає з нашого зору від його зародження. Щодня нам висвітлюють місцеву та світову статистику щодо уражень. Нам набридло чути про профілактику й симптоми COVID-19. Та що ми справді знаємо про хворобу?

Олексій Анатолійович допоміг прояснити всі факти про коронавірус. Розвіяв міфи, які блукали в мережевих просторах, та відкрито розповідав про питання, на які вчені ще не можуть дати відповіді (та й навряд зможуть). Розповідь була зрозумілою, логічно висловленою та структурованою. Аудиторія залишилася задоволеною.

Вражені слухачі мали можливість купити авторські книги після закінчення лекції.

Олексій Опарін – автор книг з біблійної археології та історії християнства. Його бібліографія налічує близько 30 праць. За професією лікар-терапевт, доктор медичних наук, професор кафедри, проживає в Харкові. Член НТКД (Наукове Товариство Креаційних Досліджень).

Аріна Швець

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *