Приймальна комісія +38 (073) 432 54 33 vstup@ugi.edu.ua
Cекретар ректора +38 (097) 818 13 37 office@ugi.edu.ua

Search
Хто виборов 1 місце у турнірі з волейболу?

Нещодавно в Українському гуманітарному інституті відбулась довгоочікувана подія для усіх спортсмені – Турнір з волейболу-2021. Захід був проведений в два етапи: 27 жовтня та 2 листопада. Цього року у турнірі брали участь 5 команд: «Надія», «Шашлик», «Зброд», «Титаніки» та «Navi». Як завжди, грали за коловою системою і кожна команда мала змогу зіграти 4 рази з противником. Суддями цього разу були міністр спорту Петро Ніколенко та викладач фізкультури Станіслав Костенко.

«Гра була дуже запальною, було мінімум суперечливих моментів, тож усе було як по нотах», – розповів

Волейбол – запекла та цікава гра, яка потребує максимальної напруги тіла та мозку. Перед кожним забитим голом вболівальники сиділи, затамувавши подих, та гучно раділи, коли їхня улюблена команда підвищувала свій рейтинг.

«Волейболом я почала займатись з першого курсу завдяки моїй подрузі, яка мотивувала мене. Спочатку я грала у волейбол тому, що це весело, згодом для досягнення високого рівня гри. Взагалі я не люблю змагання, але цього разу в нас був чудовий капітан, який підтримував нас. Я задоволена грою і хочу висловити величезну подяку своїй дружній команді», – говорить учасниця команди «Надія» Аріна Швець.

Тож, які результати турніру?

1 місце посіла команда «Надія»;

2 місце – «Шашлик»;

3 місце – «Зброд».

«Найскладнішою була перша гра з командою, яка посіла третє місце, оскільки багато хто з нашої команди рідко грає і потрібно було розігратися. Далі було легше, дуже добре стали грати з командою, яка посіла друге місце, не очікував, що легко їх переможемо і що виграємо взагалі, адже вони набагато частіше тренуються. Загалом отримали гарні враження від турніру», – поділився своїми враженнями капітан команди «Надія» Ігор Носенко.

Урочиста церемонія нагородження відбудеться 10 листопада на ранковій годині спілкування і кожен зможе привітати переможців.

Анастасія Дяченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *