Cекретар ректора +38 (097) 818 13 37 office@ugi.edu.ua
Приймальна комісія +38 (073) 432 54 33 vstup@ugi.edu.ua

Студентам розповіли як заняття спортом допомагають заснувати власну справу

Фітнес тренер Антон Яловик провів для студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» лекцію, де поділився досвідом та розповів, як заняття спортом допомогають підвищити продуктивність і заробіток. Антон Яловик є спортсменом, суддею у сфері спорту, автором патентів і книг про тренування та харчування. Він здобув перемоги на понад сотні змагань. Наразі допомагає іншим вдосконалювати фізичну форму та вже має близько трьох тисяч задоволених клієнтів.

У своїй лекції, Антон розповів, як підвищити продуктивність та заробіток. Він наголосив, що витривалість, яку розвиває спорт, є не тільки фізичною, але й психологічною якістю. Вона дозволяє управляти стресом та не піддаватися тиску, що є невід’ємною частиною бізнесу. 

Також він зазначив, що здоров’я – це основний капітал. Активний спосіб життя, пов’язаний зі спортом, може значно зменшити ризик хвороб і, як наслідок, медичні витрати. Антон поділився своїми порадами зі збереження здоров’я та скільки це вартує в бізнесі. 

Крім того, він зазначив, що спорт розвиває не лише тіло, а й розум. А без розвинених когнітивних функцій неможливо бути успішним у власній справі. Також заняття спортом формують навички роботи в команді та розвивають лідерські якості. Останнім, але не менш важливим, був розгляд того, як заняття спортом може допомогти створити мережу контактів та відкривати нові можливості в бізнесі.

Лекція Антона Яловика стала не лише корисним заходом для тих, хто прагне досягти виняткових результатів у спорті та бізнесі, але і важливим кроком на шляху до особистого та професійного розвитку кожного студента.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *