Незвичайна вечеря, або як відбувся майстер-клас із приготування їжі

Незвичайна вечеря, або як відбувся майстер-клас із приготування їжі

28 листопада, недільний вечір, 17 година. Час уже наближається до вечері, але в дівчаток Українського гуманітарного інституту, а також у хлопців є унікальна можливість не тільки разом повечеряти в кафетерії, а ще й навчитися готувати вишукані та корисні страви. Адже сьогодні в інституті проходить майстер-клас із приготування їжі. Для цього до нас завітала гостя Олена Скрипкар.

При вході у кафетерій гостей зустрічає приємний запах та естетика цього залу.

Оксана Скрипкар розповідає про різні види горіхів, про їхню користь, для чого саме вони корисні та їхні протипоказання. Також яке насіння потрібно вживати для профілактики захворювать та як правильно це робити.

В залі дуже жваво. Дівчатка між собою щось обговорюють, доповнюють та запитують спікерку.

А зараз настав час практикувати. Перша страва – це цукерки з фініків. Розповідаючи рецепт, Оксана показує, що за чим іде. Тим часом студенти собі занотовують, хто в блокнотик, а хто в голові запам’ятовує.

Для презентації наступної страви потрібен один доброволець, щоб із закритими очима навпомацки дізнатися головний інгредієнт для нутелли. Після показу лунають овації.

“Ви стомилися мабуть слухати, давайте дегустувати”, – говорить спікерка.

Перед смакуванням лунає молитва і після неї всі підходять до столів куштувати кожну страву. Це банановий пиріг, цукерки з фініків, нутелла та інше.

“Як тобі на смак? Дуже смачно!” – чути з уст студентів.

Хлопці особливо в захваті від такої смакоти, а ще більше від того, як швидко та легко можна це приготувати, навіть їм це під силу.

Всі залишилися веселими, ситими і здивованим. Я також вражена тим, що така смакота може бути і корисною. А то зазвичай асоціація з корисним не завжди співпадає зі смачним.

Софія Курко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.