Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

На благодійному концерті в УГІ зберуть кошти на лікування хворої дівчинки

Студентський хор Українського гуманітарного та теологічного інститутів влаштовує благодійний концерт для збору коштів на лікування студентки Альони Михалко.

Захід відбудеться 12 грудня (субота) о 18:00 за адресою м.Буча, вул.Інститутська, 14 (спортивний комплекс).

Альона навчається на першому курсі спеціальності Психологія та горить бажанням допомагати людям. Вона прихильниця активного способу життя, полюбляє кататися на велосипеді, ковзанах і мріє про собаку.

Нажаль, через страшний діагноз їй тяжко навіть ходити та сидіти. Діагноз на абзац розписаний, але коротко кажучи, викривлення хребта: кіфоз другого ступеня, сколіоз – першого ступеня, остеохондроз, три грижі, хронічна вертеброгенна радикулопатія хребта.

Зараз хвороба загострилась. У Альони болить спина. Також є проблеми із порушенням ходи. Швидко стирається підошва взуття. Важко самій взутись і натягнути шкарпетки.

Студентський хор та запрошені артисти виконають 16 музичних композицій. Кожен відвідувач зможе не тільки насолодитись музичними номерами, але й допомогти здійснити мрію молодої дівчини.

Альона хоче допомагати, хоча їй зараз важко це зробити. Що заважає це зробити тобі? Добро циклічне – пам’ятаймо про це.

Ви можете долучитися до збору коштів на лікування Альони Михалко, переказавши кошти на картку Приват Банка 5168 7574 1968 1871 Михалко Альона Сергіївна.

Також долучайтеся до прямої трансляції концерту за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=O4QG-jfkAzA&feature=youtu.be

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *