Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

В Дебюті першокурсника вперше виграли журналісти

У середу 31 жовтня відбулася найочікуваніша подія року – Дебют першокурсника. Такий гумористичний концерт проходить щороку, тут першокурсники можуть показати себе та свої таланти.

Сім яскравих, позитивних та енергійних команд зібрали повну актову залу на території УГІ. Ведучі дебюту – Еріка Кинали та Андрій Шевченко – провели команди від початку і до кінця.

Відкрили Дебют своїм гумором команда Богословів. Вони веселили присутніх жартами про відпрацювання, перше знайомство та студентські будні. Кожна команда мала назву, серед яких були Угиловники, 11 друзів Ношина та ін. Хлопці та дівчата жартували про все на світі: про кохання, про довжелезні черги в столову, про головного по відпрацюванню –Андрія Кошлатого і, звісно ж, про навчання.

За результати суддівства команди посіли такі місця:

3 місце – команда економістів;

2 місце – команда філологів;

1 місце – журналісти.

 

“Дебют – це один великий плюс, тому що під час підготовки ми змогли розкритися і дізнатися про своїх одногрупників щось нове, підготовка також дуже згуртовує команду”, – розказала Катерина Шалкевич, учасниця об’єднаної команди психологів і філософів.

Також своїми враженнями поділилася студентка 4 курсу журналістики Єлизавета Кузнецова: «Пройшовши 4 дебюти, як на мене цей найкращий. Дуже багато команд, різносторонній гумор, та дуже рада, що журналісти нарешті за всю історію дебютів взяли кубок переможців».

Нагадаємо, що в тому році кубок за 1 місце отримали Богослови.

Вікторія Півень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *