Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

В УГІ пройшов новорічний карнавал

В Українському гуманітарному інституті відбулася найочікуваніша подія року – щорічний карнавал, який пройшов 12 грудня.

Кожного року молоді хлопці та дівчата вже за місяць готуються до цієї події, вдягаючи свої найліпші костюми та плаття. Карнавальний дрес-код кожен раз інакший, на цей раз темою вечірки був вінтаж.

На початку актової зали стояла чарівна арка з лози та навісні мандаринчики, які зустрічали гостей. Студентська рада намагалася зробити більш домашню обстановку, тому зал був прикрашений ліхтариками, гарними ялинковими вінками та великим сяючим каміном з дровами всередині, який розмістився на сцені. Домашній затишок створювали й кількість людей.

«Це був сьомий карнавальний вечір, який я відвідала. Пропри все це, цьогорічний карнавал був першим вечором, який відбувався в особливій атмосфері, що була наповнена не тільки сімейним позитивом, а й ноткою духовності, про яку всі ми забуваємо», – поділилася враженнями Світлана Рибак, викладач на кафедрі журналістики.

Вінтажне свято розпочав ведучий Іван Романюк (ведучий програми Wake up на радіо голос Надії) з гри у картинки. Сенс гри полягав в тому, щоб вгадати, яке місце з території інституту там приховане, за це студенти отримували солодкі призи. Після такої розминки прийшов час їжі, де усі могли насолодитися стравами, приготовленими самою студрадою. Стіл також був гарно декорований і естетично сервірований: на столах були свіжі салати з авокадо і помідорами, картопля, грибні корзиночки та, звісно, олів’є. В перервах між їжею гості мали змогу пофотографуватися на тлі тематичних фотозон.

«Вечір був чудовий! Мене вразили декорації, які зробила студрада. А ще я досить вибагливий щодо страв, проте, усе, що було на столах було вельми смачним», розповів Данік Абрамюк, міністр інформації студентської ради.

Іван продовжив програму відео привітанням від адміністрації і розважав студентів іграми. «Особливо мене надихнула розповідь ведучого про його особистий досвід с Богом. До кінця цього року він поставив собі за мету хоча б одну годину в день приділяти Богові. Я також захопилася цією думкою, тож сподіваюся, що до Нового року я поліпшу свої відносини с Богом», – поділилася Єлизавета Калмикова, студентка групи ГФ-3.

Родзинкою вечора став відкритий мікрофон, де охочі змогли висловити свої переживання, подяки та побажання на Новий рік. Після чого всі схилили голові у молитві Богові, дякували за цей вечір і проведений час.

«Вечір був дуже чарівним та атмосферним. На цьому святі ми мали можливість чудово провести час, поспілкуватися, поласувати смачними стравами, а найголовніше – ми почули чудові слова настановлення», – розказав Влад Матвійчук, член студради.

Вікторія Півень

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *