На «Арбузніку» зібралася рекордна кількість команд

19 вересня в Українському гуманітарному інституті відбулося щорічне спортивне свято «Арбузнік», участь в якому взяли аж вісім команд. Студенти та працівники об’єднувалися в команди, щоб поборотися за звання найспортивніших. Судили їх на чолі із «найголовнішим і строгим», як він себе назвав, суддею Терещенко Валерієм, завідувачем кафедри теорії і методики фізичного виховання.

Усі команди готувалися, придумували стратегію, а «Team work» навіть робила розминку перед грою. Інша команда намагалася скласти оду про захід: «Арбуз – это сила, потому что победила…» – римував першокурсник Сергій. А от група «Истерические личности» боялися образити команду працівників, яка мала найнеочікуванішу назвою «Живучі поні».

Від цього «Арбузніка» очікували багато позитивних емоцій. Учасники не приховували азарту, була дуже велика конкуренція, жодна команда не хотіла здаватись. Але, як сказав поважний член журі В’ячеслав Корчук: «Тут немає такого ажіотажу, як у світських заходах. Тут присутня християнська толерантність».

У всіх учасників залишились приємні спогади. По закінченню заходу першокурсниці Ліда Зубчук сказала: «Вболіваючи я так кричала, що тепер у мене болить горло».

Врешті-решт, перемогу здобула команда адміністрації «Живучі поні», також відзначили ще 3 команди, які отримали піцу, а кожен з учасників зміг насолодитися кавуном. В кінці всі присутні мали можливість поспілкуватися і сфотографуватися у фотозоні, яку зробили спеціально до свята. Поверталися і учасники, і глядачі із задоволеними посмішками на обличчях.

Мар’яна Сидорочкіна

Фото: Tim Moore

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *