Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Почуття гумору студентської ради або Як пройшов вечір першокурсника

27 вересня студентська рада провела закрите свято для першокурсників. Члени студради роздавали запрошення із цікавою умовою: першокурсникам потрібно було одягнутися в спортивний одяг і обов’язково мати зелені шкарпетки, а також взяти 14 гривень. Усім учасникам було цікаво, чому саме це і для чого. Богослов Андрій Мачіха припускав, що таким чином першокурсників хочуть виділити серед інших. Інші дивувалися і намагалися знайти шкарпетки такого кольору, адже ніколи не носили подібного. Студентська рада пояснила усе тим, що першокурсники молоді і «зелені», тому цей колір неначе характеризує їх.

На початку «party» усіх студентів першого курсу поділили на команди і змусили їх шукати розкидані по всій Бучі завдання. А потім понеслась… З кожним новим завданням гості вечірки просто не могли надивуватися. Кожна наступна записка «давала» нові враження. Вітя Навозенко розповідає: «Заробляти 200 гривень було прикольно. Я розповідав вірші за гроші. І раз так сталося, що нам один чоловік дав пару гривень і я почав розповідати вірш, коли я закінчив, він подивився на мене і сказав: «Ні, я так не можу!». Він витягнув гаманець і додав ще грошей».

«Я запам’ятала момент, коли ми прийшли до відділення нової пошти і там нам потрібно було зробити оригінальні фото. Тоді Дарія підкидували і це все фотографували. Це було дуже весело і незабутньо», – ділиться враженнями дівчина із команди переможців.

Після такого квесту першокурсники частувалися печивом і чаєм, а також зграли в різні ігри. Студентська рада хотіла трохи змінити формат і зробити цей вечір для першокурсників незабутнім. Студенти, переповнені позитивними емоціями, кажуть, що цю «party» вони не забудуть.

Мар`яна Сидорочкіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *