Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Під час Дня подяки студенти та викладачі розповідали про УГІ

У Всеукраїнському дні подяки, яке відбувається вже вдруге, знову взяв участь Український гуманітарний інститут. Свято відбулося 23 вересня на центральній вулиці Києва Хрещатику. Студенти та викладачі цілий день розповідали киянам та гостям столиці про навчальний заклад та його переваги.

Локація інституту включала в себе 3Д макет студентського містечка, який привертав увагу багатьох. Тут співробітники та студенти розповідали про УГІ, розповсюджували листівки та інформаційні буклети, проводили лотерею. Через кожні 2 години відбувався розіграш призів, таких як ручка, кулька, подарунковий пакетик та футболка з логотипом УГІ. Кожен, хто реєструвався, отримував солодкий презент. Крім цього, в соціальній мережі Інстаграм запустили розіграш толстовки із слоганом УГІ.

“Це свято має велике значення для нашої країни. І для нашого Інституту це можливість заявити про себе. Важливо, щоб люди знали: християнська освіта може бути і якісною, і цікавою, і хорошою альтернативою державним закладам – не просто у професійному зростанні, але й в особистісному, духовному та інтелектуальному. Я особисто радію можливості бути частинкою цього свята”, – говорить методист кафедри журналістики Світлана Рибак.

Студентка Марія Вареня, яка також взяла участь в Дні подяки, також задоволена: “Це так круто що люди різних диномінацій можуть зібратися разом в одному місці і славити та дякувати нашому Творцю, це зближує”.

Під час свята на головній сцені виступали християнські виконавці, хор і об’єднаний оркестр. В якості спеціальних гостей прибули голлівудський актор Стівен Болдуін (США), музикант, екс-лідер групи Delirious Мартін Сміт (Велика Британія), боксер Менні Пакьяо (Філіппіни) і євангеліст Нік Холл (США).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *