Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студенти подарували трохи добра і любові дітям із інтернату

У с. Великополовецьке Білоцерківського району приїхали студенти Українського гуманітарного інституту для того, щоб показати виставу для дітей-сиріт. 9 грудня діти мали можливість дізнатися про пошуки Різдва, почути про любов Ісуса Христа і в кінці отримати подарунки.

«Найважчим було зібрати подарунки, – ділиться своїми переживаннями організатор Олена Скрипкар, – Але є люди, які хотіли допомогти, вони допомагали і це радує. Дуже переймалася за костюми, бо мені в останній момент відмовилися дати їх і дещо довелося трохи змінити, щось дошити, проте ми впоралися! Також були складнощі із набором команди, але якщо нагадувати про це, ще підключати друзів, то так і збирається команда.»

Як тільки студенти увійшли в інтернат, діти почали вітатися і обіймати їх. «Я не знала, що мені робити. Це діти, які трохи відрізняються від нас і я не знала, як себе поводити із ними. І мене здивувало те, що вони так добре прийняли нас!» – розповідає учасниця Валя Брюшкова. Діти заходили до актової зали із зацікавленими очима. Побачивши людей, одягнених у костюми звірят, кожній дитині захотілося підійти, доторкнутися, обійняти. І вже, коли почалася сама вистава, діти були жваві і активні. Цим вони допомагали студентам і змушували ще більше старатися. Кожен із учасників хотів подарувати частинку своєї любові цим дітям і побачити посмішки на їх обличчях. «Це найбільша нагорода» бачити вдячні очі дітей.

Після виступу дітям дарували подарунки. І ці короткі хвилини, поки виступаючі не поїхали, вони намагалися вихопити ще хоч мить, щоб пригорнутися до них, сказати, як їм сподобалося, подякувати і запросити ще до себе у гості.

Подарунки збирали студенти і викладачі УГІ власними силами. За декілька тижнів до вистави кожен бажаючий міг взяти коробку, щоб наповнити її різними смаколиками, предметами гігієни, канцелярськими товарами, іграшками та одягом.

«Якщо у мене з’явиться ще одна така можливість, я обов’язково погоджуся. Це був дуже хороший досвід!» – каже актор, який грав ведмедика Гошку, Ілля Слєгкін.

Діти були задоволені виступом, студенти – проведеним часом, а Олена задоволена реакцією дітей і грою акторів.  Також у планах є поїздка у цей інтернат весною.

Мар’яна Сидорочкіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *