Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Студентський театр вперше цього року презентував виставу

Хочеться, і те, і інше: і грошей, і любові. Яка життєва ситуація. Жартую, сподіваюсь, що вона знайома лише одиницям. Однак ця історія – сюжет відомої комедійної п’єси Михайла Старицького “За двома зайцями”. Саме постановку цієї драматичної історії студенти Українського гуманітарного інституту могли побачити на ранковій годині спілкування завдяки тутешньому театру “Росток”. Надзвичайна акторська гра, що змушувала спостерігати, роззявивши рота, підняла зал. Аудиторія аплодувала стоячи. Акторам вдалось пробудити потрібні емоції у глядачів.

Ось враження однієї студентки після перегляду п’єси: “Спочатку мені було якось ніяково, однак потім, коли я побачила чудову акторську гру, я була дуже приємно здивована і вражена. Надіюсь, що матиму змогу частіше спостерігати за творчістю нашого театру”, – говорить Елла Лютик.

Своїми емоціями після виступу поділилась також головна героїня – Яна Некрутенко: “Ми почали переживати ще вчора, та ми, дійсно, ретельно підготувались. Мені сподобалось. Здається, у нас усе вийшло. Я переконана, що всі ми, коли вийшли на сцену, просто віддалися і не переживали, тому що ввійшли в роль”.

А керівник студентського театрального гуртка Лариса Євдокімова зізналась, що дуже переживала за виступ, тому що цьогоріч в складі трупи багато дебютантів. А головний герой, першокурсник Вадим Довбня, який зіграв Голохвастова, взагалі, нещодавно тільки приєднався.

Це чудовий початок виступів студентського театру в цьому році. Нам залишається тільки спостерігати за продукцією їхньої творчості. Далі буде цікавіше.

Аріна Швець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *