Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

УГІ відсвяткував своє 19-річчя

27 жовтня Український гуманітарний інститут відсвяткував свою дев’ятнадцяту річницю. Під час суботнього богослужіння відбулося урочисте святкування дня народження інституту. До свята приєдналися не тільки працівники та студенти навчального центру, а й гості та глядачі телеканалу Надія через пряму трансляцію.

Зі словами привітання виступив Андрій Шевчук, президент освітнього центру та згодом і ректор УГІ Людмила Штанько та ректор УАТІ Вячеслав Корчук, які дещо розповіли про інститут та його початкові етапи становлення.

Під час урочистої церемонії студенти та працівники мали можливість прославити Бога своїм співом та грою на музичних інструментах.

Сцена мала чудовий декор, що додало ще більшого святкового настрою.

«Мені дуже подобається ваш інститут, тут дуже гарні привітні студенти і викладачі. Я вражена тим, що ректор і президент інституту підійшли і привіталися зі мною. Дуже сподобався декор, хоч це і спортивна зала, та належне оформлення надало їй святкового вигляду», – висловила своє захоплення Антоніна Соловйова, гостя свята.

“День народження – це завжди радісне свято. Особливо в цьому році приємно відчувати, що наш заклад освіти розвивається як і треба молодій 19-річній організації. Порадувало, що цьогоріч багато друзів нашого закладу змогли відкласти всі свої справи і бути з нами протягом всього дня. Хочу особливо подякувати команді МАРХО та доктору філософських наук, професору Ірині Богачевській”, – відзначила ректор УГІ Людмила Штанько.

Після насиченої програми бажаючі могли провести суботній день за святковим обідом в студентській їдальні.

Навчальний заклад був заснований у 1999 році, тоді було відкрито 5 спеціальностей. Наразі Український гуманітарний інститут має 7 спеціальностей та 3 сертифіковані програми.

Альона Терещук

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *