Приймальна комісія +38 073 432 54 33 Секретар ректора +38 097 818 13 37

Теплий вечір – атмосферна агітація

Вечір біля вогнища. Озеро. Ігри. Компанія друзів і нових знайомих. Більше нагадує вихідний, ніж вечір заклопотаного понеділка.

Вчора, 28 вересня, о 19:00 відбувся незвичний прояв агітації. Кандидатами, на яких була зосереджена увага, були Марина Коваленко та Юлія Кучерявенко – претендентки на посади міністрів культури й інформації.

Хто складав програму вечора?

Марина Коваленко (вона ж стала організатором) , Юля Кучерявенко (вона ж підготувала афіші для команди), Катерина Балабан, Олександр Дар’єнко (відповідальний за апаратуру протягом вечора), В’ячеслав Ільченко.

Ви остаточно сформували свою команду на вибори?

«Відносно. Команди як такої немає, ми просто співпрацюємо один з одним. Студенти нас підтримують. Та побачимо по дебатах, хто буде гідним», – прокоментувала кандидатка на посаду міністра інформації.

Скільки людей зібралось біля вогнища?

«Ми не рахували, та було багато людей. Зібралась менша кількість, ніж у п’ятницю чи в суботу, коли є нагода. Було багато першокурсників. Це перший раз, коли всі були задіяні, всім було цікаво», – розповідає Інета Дробіленко.

У чому всі були задіяні?

«Це був вечір ігор. Проводили гру «Диванчик», «Імперія» тощо. Мені сподобалось те, що спочатку Марина «пустила по колу» мікрофон, щоб всі представились. Люди трішки запам’ятали, як кого звуть. Ігри були сконцентровані на тому, щоб люди познайомилися один із одним. Опісля сформувались кілька міні-компаній із людей, що буквально годинку тому не були знайомі. Вони почали спілкуватись. Люди не хотіли розходитись після “посиденьок”», – доповнила Інета.

Що найбільше запам’яталось?

«Атмосфера. Через те, що я запізнилась, то тільки трішки змогла нею пройнятись. Важко зазвичай змусити людей згуртуватись. Здебільшого, як мені сказали, студенти приходили на вогнище лише для того, щоб подивитись на нього й поспівати. Саме вчора було багато активності», – поділилася Юля Кучерявенко.

Аріна Швець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *